Gå till huvudinnehållet

Entreprenadfett Agrol Super EP2

Smörjfett baserat på mineralolja, innehållande EP-additiver och polymerer med utmärkt vattentålighet och mycket bra vidhäftningsförmåga. Mer

Art.nr : 1149909

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Agrol Entreprenadfett Super EP2

Ett kalciumförtvålat smörjfett med mineralolja som har utomordentlig vattentålighet och rostskydd, mekanisk stabilitet och en mycket hög vidhäftande förmåga vilket gör att det "sitter" kvar under lång tid, ett så kallat långtidsfett.


Rekommendationer 

Agrol Entreprenadfett Super rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Speciellt lämpligt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner då krav på förlängda smörjintervall, höga och/eller stötbelastande appliceringar förekommer. Agrol Entreprenadfett Super kan med fördel användas till vattenpumpar och propelleraxlar i båtar. 


  • Bra vattentålighet
  • Hög vidhäftande förmåga

Agrol

Lantmännen är under varumärket Agrol en stor leverantör av smörjfett till proffsmarknaden. Jord- och skogsbruk och entreprenadsidan är basen. Agrol verkar alltid nära marknaden, nära våra återförsäljare och maskintillverkare vilket ger dem en unik kunskapsgrund att stå på. Med den kunskapen har Agrol skapat ett heltäckande produktprogram för den automotiva sidan.