Gå till huvudinnehållet

Elstängselaggregat Granngården LMS 23015, 230 V

Ett stängselaggregat som används vid riktigt tuffa förhållanden. Extremt starkt nätaggregat för stora djur och långa stängsel. Laddenergi 15,0 joule.Köp till ett åskskydd som skyddar ditt stängselaggregat    Mer

Art.nr : 1165839

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

EgenskaperVåra nätdrivna aggregat med digital display har mycket låg strömförbrukning i normalt driftläge, vilket gör det här stängselaggregatet mer miljövänligt, säkrare och mer energieffektivt i jämförelse med konventionella enheter. Aggregatet är utrustat med den teknik som krävs för att uppnå den nya Europeiska standarden EN60335-2-76 A12:2010, med bland annat optiskt och akustiskt larm som aktiveras vid driftspåverkan. 

Den digitala displayen indikerar volttalet och störningar på ledningen. Syns även i mörker. Indikeringslampor för stängsel- och jordningskontroll. Aggregaten har två effektlägen. 

Spänningskontroll
Visar aggregatets aktuella utgångsspänning i kV. Utformad så att den känner av stängslets kondition.

Jordningskontroll
Visar jordningsstatus på stängslet i kV. Värdet ska vara så lågt som möjligt, ej över 1,0 kV. Ett högt värde indikerar sämre jordning. Idealiskt värde är 0,0 kV.

Stängselaggregatet har 1 års åskgaranti vid köp av åskskydd och 3 års funktionsgaranti.

Teknisk data
Matarspänning: 230 V 
Laddenergi: 15,0 J 
Spänning utan belastning: 11200 V 
Spänning vid 500 ohm belast.: 8300 V 
Strömförbrukning/tim: max 13 W 
Stängsellängd utan underveg: 75 km
Stängsellängd normal underveg: 18 km 
Stängsellängd tät underveg: 7,5 km 
Antal jordspett (1 m): 15 st

För allas säkerhet - glöm inte att köpa till ett åskskydd som skyddar ditt stängselaggregat. På så sätt slipper du avbrott med trasigt aggregat efter åska.