Gå till huvudinnehållet

Elstängselaggregat EuroGuard N 8000, 230 V

Ett starkt aggregat för stora djur och tät undervegetation. Aggregatet är utrustat med optiskt och akustiskt larm som aktiveras vid driftspåverkan. Laddenergi 8,0 joule.Tips! Köp till ett åskskydd som skyddar ditt stängselaggregat

Egenskaper

Nätdrivna aggregat med digital display
Tillverkade enligt den nya Europeiska säkerhetsnormen EN60335-2-76:2010, vilket innebär att de är utrustade med en larmfunktion som kontrollerar stängslet och förlänger pulsfrekvensen och startar larmet då stängslet utsätts för en större förändring. Denna funktion ökar säkerheten för människor och djur vid kontakt med stängslet. I normalläge så har elförbrukningen reducerats markant - vilket ger fördelar både rent driftsekonomiskt men också gällande vår miljö- och klimatpåverkan. Alla Euroguard aggregat är tillverkade i Tyskland och har 1 års åskgaranti och 3 års funktionsgaranti.

Indikeringslampor som varnar vid fel. Grön blinkning visar att allt fungerar som det ska. Röd blinkning visar att värdet inte uppgår till minimum kraven. Felsök!

Tekniska specifikationer
Matarspänning: 230 V 
Laddenergi: 8,0 J 
Spänning utan belastning: 11000 V 
Spänning vid 500 ohm belast.: 8300 V 
Strömförbrukning/tim: max 9 W 
Stängsellängd utan underveg: 70 km 
Stängsellängd normal underveg: 15 km 
Stängsellängd tät underveg: 7,5 km 
Antal jordspett (1 m): 8 st

Euroguard -Driftssäkra och ekonomiska elstängselaggregat

Tysktillverkade av hög kvalitet. Eurogauard elstängselaggregat smarta funktioner minskar elförbrukningen och förbättrar då driftsekonomin.