Gå till huvudinnehållet

Dimspruta Ryobi Kallfogger One+ RY18FGA-0 (exkl. batteri)

Batteridriven dimspruta för effektiv rengöring i hem, trädgård och kommersiella miljöer. Kommer åt i trånga utrymmen och ger en jämn dimma över hela ytan.

Egenskaper

Egenskaper för Dimspruta Ryobi Kallfogger One+ RY18FGA-0, 18V
Med Ryobis batteridrivna dimspruta kan du effektivt bespruta och rengöra med heltäckande dimma. Små partiklar sprider sig effektivt genom munstycket som avger en kraftfull dimma. De finfördelade partiklarna har en räckvidd på upp till 4,5 meter och tränger in i de mest svåråtkomliga utrymmen.

Dimsprutan är perfekt att använda för sprayning av hushållsrengöringsmedel, desinfektionsmedel, ogräsmedel, insektsmedel och svampmedel som skyddar ditt hem, trädgård eller kommersiella miljöer från mögel, ogräs, insekter och annat.

En kallfogger sprider de kemiska lösningarna som en dimma vilket innebär att ytorna inte lämnas "våta". Genom spridning av dimma krävs dessutom lägre dosering av bekämpningsmedel vilket är bra både för miljön och din ekonomi.

Foggern startas enkelt med ett knapptryck och du slipper därför besväret med pumpning som krävs med traditionella sprutor. Tack vare den kompakta designen kan du med ett tryck spraya stora områden med utmärkt manövrerbarhet och kontroll.

  • Effektiv besprutning med dimma
  • Med en 2 liters behållare 
  • Räckvidd upp till 4,5 meter
  • Täcker upp till 93 m² per minut
  • Inklusive filter anpassat för inomhusbruk
  • En del av Ryobi One+ system

Observera att batteri och laddare säljs separat.

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien One+ System har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa.