Förstoring av bild

Känga Oregon Sågskydd Fiordland, 48

Art nr: 1220091
0 (0)

Proffskänga från Oregon i klass 2, med stålskydd i både tå och fotsula. Sågskyddskängan har dessutom en halksäker sula med broddar, dubbelsöm för extra styrka, ventilerat foder med snabb uppsugning av fukt och temperaturkontroll.

Storlek: 48

2295 :-
(1836 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-19 07:02

Egenskaper för Känga Oregon Sågskydd Fiordland

Fiordland är Oregons kollektion som lämpar sig för den krävande yrkesanvändaren. Alla material håller högsta kvalitet, komfort och passform. Den nya kängan för den här kollektionen är mycket slitstark och utrustad med extra säkerhet genom brådd i hålfoten för extra grepp och skyddsplåt i yttersulan som skyddar mot inträngande vassa föremål.

Kängan är tillverkad av slitstark ventilerande mjukläder (nubuck) och är vattentät. Den har en anatomiskt utformad fotbädd som är urtagbar och tvättbar, absorberar tryck och ger bra stöd för foten. Fodret är ventilerande med snabb uppsugning för god fukt- och temperaturkontroll. Fiordland-kängan har även dubbel söm för extra slitstyrka och hållbarhet, skyddsplåt i yttersulan (spikskydd), avtagbar brådd i hålfoten för extra grepp samt stålhätta.

Sågskydd enligt klass 2 (24m/s)