Förstoring av bild

Bromsfälla 91 cm för häst och nöt, Med stativ

Art nr: 1186274
5 (1)

En bromsfälla som effektivt reducerar mängden bromsar och hästflugor med upp till 95% – helt utan gifter eller miljöförstörande ämnen. Placera bromsfällan där det är mycket sol. Stativ medföljer.

1695 :-
(1356 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Delbetala från 195 :- kr/mån

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-06-25 18:16
Egenskaper för Bromsfälla för Häst och Nöt
Bromsfällan lämpar sig till både hästar och kreatur på fält. Den mörkfärgade kulan i mitten av fällan symboliserar bakdelen av ett djur. Bromsar kan bara uppfatta ljus och mörker som kontraster, liknande en värmekamera. Hur attraktiv fällan är förstärks ytterligare av den omgivande skyddande huvan i en kontrasterande vit nyans. När kulan upphettas av solen lockas bromsarna till den. De flyger mot kulan och försöker att hitta ett lämplig område att bita. Så snart flugan inser sitt misstag är den dömd av sin otillräckliga flygförmåga – den kan bara flyga uppåt – och transporteras genom den skyddande skärmen upp i fångstfällan.
 
Bromsfällan reducerar bromsarnas närvaro med upp till 95 % – vilket kan innebära mellan 200 och 300 hästflugor och bromsar varje dag - och har en räckvidd på 10 000 kvm (100x100 m).
 
Placera bromsfällan där det är mycket sol. 
 
Teknisk data
Färger: Svart (boll) och vit (tratt)  
Förzinkad ram, godstjocklek: 2,0 mm  
Diameter: 91 cm  
Höjd från marken: 2,20 m  
Vikt: 20 kg 
Tillbehör: Luftpump, hexnyckel samt en integrerad borrskruv till bottenröret. Stativ medföljer.
 
Till bromsfällan finns även reservdelarna skärmreservboll och reservbehållare att köpa.
Andra köpte också
Tillbehör