Boka beskärning av äppelträd och fruktträd med Grannhjälpen! Läs mer online på granngården.se

Tyvärr är vi fullbokade för trädbeskärning i hela landet för säsongen 2020. 

Boka beskärning av fruktträd

På Granngården vet vi att man inte alltid har kunskap eller tid att beskära äppelträd och andra fruktträd. Därför är succén med granngårdens beskärningstjänst nu tillbaka, där vi på Grannhjälpen sköter beskärningen åt dig! 

Pris och tidsåtgång 

Utifrån illustrationen i bokningsformuläret bedömer du själv vilken storlek ditt träd har. Maxhöjd på träd för beskärning är 5 meter. Priset baseras och regleras efter hur lång tid det tar vilket innebär att du behöver vara hemma när beskärningen avslutas. Observera att nedan pris, tid och mått är cirka-estimat. 

  • Litet träd (ca 180 cm): 1 timme 
  • Mellanstort träd: 3 timmar
  • Stort träd: 4 timmar
  • Stort och högt träd (max 5 m): 6 timmar 


PRIS: 
750:-/h (375:-/h inkl. RUT-avdrag).

En utkörningsavgift på 49:-/milen tillkommer. Avgiften beräknas utifrån avståndet till din närmsta Granngården-butik. Observera att Grannhjälpen inte ombersörjer bortforsling av klippta grenar, samt att vi tyvärr inte erbjuder trädbeskärning på Gotland. 

Så funkar det:

  1. Klicka på knappen "boka beskärning" och fyll i bokningsformuläret (obs. att vi tyvärr inte kan erbjuda beskärning på Gotland)
  2. Granngården kontaktar dig (inom 3 veckor) för att boka in tillfälle för utförande av tjänsten 
  3. Servicetekniker utför tjänsten och du betalar direkt på plats via Klarna
  4. Har du uppgett att du vill ha RUT-avdrag justeras detta i priset

Boka här >
Köp uppgradering till din Gardena Sileno robotgräsklippare och styr din robotgräsklippare med smart-app. Läs mer online på granngården.se

Betalning

Du betalar enkelt via Klarna direkt på plats när beskärningen avslutats. Priset baseras på tidsåtgång. Har du uppgett att du vill ha RUT-avdrag i bokningsformuläret justeras detta i priset. 
 

RUT-avdrag 

Vi kommer, enligt överenskommelse med er, reducera vår ersättning för den köpta tjänsten med hänvisning till regelverket för skattereduktion vid hushållsarbete.

Vid händelse av att Skatteverket helt eller delvis avslår vår begäran om utbetalning förbehåller vi oss rätten att kräva fullgörelse från er av motsvarande belopp. Detsamma ska gälla vid händelse av Skatteverkets återkrav på grund av felaktig utbetalning.

Avbeställning

Avbeställning av den beställda tjänsten måste göras senast 3 dagar innan den avtalade dagen för tjänstens utförande. Sker avbeställning av tjänsten senare än 3 dagar innan den avtalade dagen för tjänstens utförande tar Granngården ut en avbeställningsavgift om 500 kr.