Gå till huvudinnehållet

Biotoalettstart Hasselfors, 3 kg

Strö Biotoalettstart efter varje toalettbesök. Använd gärna tillsammans med Sanitetstorv som suger upp vätska och ger lucker struktur.

Egenskaper

Egenskaper för Biotoalettstart Hasselfors
Biotoalettstart är en aktivator som påskyndar förmultningen av avfallet i biologiska toaletter t ex torrtoaletter, utedass och komposteringstoaletter. Biotoalettstart tar bort dålig lukt och resterna blir både lättare att hantera och snabbare färdigt för efterkompostering.

Biotoalettstart innehåller en patenterad aktivator, Combooster Puucee, som tillverkas av återvunna råvaror. Det är en blandning av mineral- och spårämnen som ofta finns i underskott men som behövs för de nedbrytande microorganismerna.

Kompostering optimeras genom att temperaturen höjs och kompostens struktur förbättras. Avfallets hygienisering och mognad påskyndas så att det snabbare blir till en lätthanterlig, jordliknande mylla. Biotoalettstart är dryg och lätt att använda.

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.