Gå till huvudinnehållet

Bevattningspump Gardena Classic 3000/4 Set

Mycket tyst trädgårdspump som är perfekt för bevattning, tryckstegring och överföring av pump, kran- och regnvatten samt klorerat bassängvatten.

Egenskaper

Gardena Trädgårdspump 3000/4 är en lätt och robust pump som är enkel att använda. Den stora fyllningsöppningen gör det enklare att fylla pumpen inför användning och tack vare det ergonomiska handtaget är den enkel att transportera .Gummifötterna gör att pumpen står stadigt och ger gång med lite buller. Trädgårdspumpen är även försedd med en avtappningsskruv som gör att du kan tömma den på återstående vatten när det blir frost.

Gardena använder endast material av hög kvalitet så att produkterna håller längre. Keramiskt skydd och ett system med dubbla tätningar mellan motorn och matningsimpellern ger säker drift och förhindrar skador på pumpen och en värmesäkring skyddar motorn mot överbelastning.

Teknisk data
Effekt, W 600 W
Max leveranskapacitet 3100 l/h
Max tryck 3.6 bar
Max självsug 7 m
Max tryckhöjd head 36 m
Vikt 6.5 kg
Kabellängd 1.5 m
Typ av strömkabel H07 RNF
Elektrisk skyddsklass IP X4

Gardena -Pålitliga trädgårdsprodukter för fritidsodlare och proffs.

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner