Gå till huvudinnehållet

Batteriladdare CTEK Multi XS 25

Det perfekta valet för batterier med krav på snabb laddning i exempelvis verkstaden. Med temperatursensorn anpassas laddspänningen till batteriets temperatur och kan då garantera effektiv laddning i alla klimat.

Egenskaper

Egenskaper för Batteriladdare CTEK Multi XS 25
MXS 25 är en proffsladdare för 12V. Den laddar snabbt och effektivt och är idealisk för verkstäder och i husvagnar, husbilar och båtar. MXS 25 har alla egenskaper och funktioner som löser många olika batterirelaterade problem. Den har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning samt en temperaturgivare för optimerad laddning oavsett väderförhållandena.

Med hjälp av sitt SUPPLY-läge ger laddaren kraft även utan batteri. SUPPLY-läget är oumbärligt vid batteribyte för att undvika att svårersättliga rograminställningar går förlorade. Med hjälp av RECOND-läget kan man åtgärda den syraskiktning som ofta uppstår i djupt urladdade batterier. Batteriet återfår därmed kraft och får ett längre liv.

MXS 25 är en helautomatisk åttastegsladdare som ger 25Ah till 12V-batterier på mellan 40 och 500Ah. Laddaren är IP44-klassad (användning utomhus), skyddar fordonselektroniken, bildar inga gnistor och är polaritetsskyddad och kortslutningssäker. Den levereras med 2 års garanti.

Spänning in AC: 170-260VAC, 50-60Hz Spänning ut: Nominell: 12V Verkningsgrad: 85 % Laddningsspänning: 14.4V, Temperaturkompenserad Laddningsström: 25A maxOmgivningstemperatur: -20°C till +50°C, uteffekten reduceras automatiskt vid högre temperatur.Kylning: Fläkt Typ av laddare: åttastegs, helautomatisk primärswitchad med pulsunderhåll. Typ av batterier: 12V bly/syrabatterier (öppna, MF, AGM och GEL) Batterikapacitet: 50-500Ah Dimensioner (lxbxh): 235x130x65 mm Kapslingsklass: IP 44 Vikt: 1,4 kg

  • Det perfekta valet i verkstaden
  • Effektiv laddning i alla klimat
  • En proffsladdare för 12 V

CTEK -Effektiva batteriladdare

CTEK helautomatiska batteriladdare analyserar, åtgärdar, laddar och underhåller alla typer av blysyrabatterier.