Gå till huvudinnehållet

Batteri GP Batteries Laddningsbar ReCyko AA, 4-pack

GP ReCyko är den nya generationens laddningsbara batterier med extra hög kapacitet och låg självurladdning. Batterierna är laddade och klara att användas vid köp och är ett klimatsmart och ekonomiskt alternativ till alkaliska batterier.Märkt med Green Investement - ditt val gör skillnad

Egenskaper

Egenskaper för Batteri GP Batteries Laddningsbar ReCyko AA
Det bästa batteriet GP Batteries någonsin skapat! GP ReCyko är den nya generationens laddningsbara batterier som kombinerar de bästa egenskaperna hos engångsbatterier och laddningsbara batterier. 

Precis som ett engångsbatteri är GP ReCyko redo att användas direkt vid köp och eftersom de har låg självurladdning kan de användas även efter att ha legat i en låda en längre tid. Batteriet behåller sin laddning i upp till 1 år (när det inte används). Med GP ReCyko kan du med andra ord vara säker på att du alltid har batterier hemma när du behöver dem. Dessutom är det ett smart miljöval!

Batteri GP ReCyko 2000 mAh fungerar utmärkt i strömkrävande enheter, kan laddas flera hundra gånger och ersätter engångsbatteriet fullt ut. Ett både klimatsmart och ekonomiskt alternativ till alkaliska batterier!

Green Investement - Ditt val gör skillnad! 
De laddningsbara batterierna GP ReCyko är märkta med Green Investment som är en symbol som GP Batteries har börjat märka sina mest miljövänliga produkter med. Symbolen betyder att det val du gör är det bästa du kan göra - för dig själv och för vår planet. När du väljer energismarta produkter från GP Batteries stödjer du projekt som bidrar till en hållbar framtid.

Här kan du läsa mer om Green Investment.

Spänning: 1,2 V

Batterityp: NiMH - Nickel Metal Hybride

Storlek: AA

Kapacitet: 2000 mAh

Batterierna säljs i 4-pack.