Succéfodret Appetitt 

Appetitt - bäst i test! Läs mer online på granngården.se

För dig som vill ge din hund och katt det bästa!

Till dig som är kundklubbsmedlem erbjuder vi dessutom fodret till ett extra bra kundklubbspris!

Appetitt hundfoder

För hundar som behöver prestera finns nu Appetitt hundfoder på Granngården! Appetitt är ett premiumfoder för hundar som är i behov av mycket och lättillgänglig energi. Fodret är noga framforskat för att ge hunden en unik och balanserad fodersammansättning.

Appetitts hundfoder är helt spannmålsfritt och glutenfritt och har en proteinsmältbarhet på över 80 % vilket reducerar risken för mag- och tarmstörningar. Appetitt har historiskt varit väldigt populärt hos brukshundar och jakt- och arbetshundar men fungerar lika bra på den aktiva familjehunden.

Bäst i test!

Med rubriken ”billig vs dyr hundmat” har Verdens Gang (VG) testat 15 olika våt- och torrfoder till hund. I testet plockade Appettitt hem två förstaplatser inom kategorierna torrfoder (Appetitt Adult Maintenance) och våtfoder (Appetitt Lunch). 

- Detta är ett mycket glädjande resultat för oss och en bekräftelse på kvaliteten på våra produkter,  En stor styrka för oss är att vi är norska och har en grund i norska råvaror, säger Morten Johansen, chef för Agripet, Felleskjøpet husdjursverksamhet.

Appetitt kattmat

Appetitt kattmat har en unik och balanserad sammansättning som är noga utvecklad och anpassad för vuxna innekatter samt för steriliserade och kastrerade katter. Kattmaten är spannmåls- och glutenfri och har en hög andel animaliskt protein från nordiska råvaror. God smak, riktig näring, rätt proteiner och hög fettkvalitet huvudelement i kattmat från Appetitt.

Till Appetitt

"Med Appetitt känner jag mig helt trygg med att mina hundar får i sig precis det de behöver"

 - Mattias Höglin, hängiven draghundsförare

Uppfödarrabatt

För dig som hunduppfödare med registrerad kennel erbjuder Granngården ett unikt koncept 

Det innebär unika förmåner till exempel uppfödarrabatt och 6:e säcken Appetitt gratis! Läs mer och ansök om uppfödarrabatt här nedanför.

Ansökan  

Till uppfödarsidan