Succéfodret Appetitt 

Nyhet hos Granngården!

För dig som vill ge din hund och katt det bästa!

Till dig som är kundklubbsmedlem erbjuder vi dessutom fodret till ett extra bra kundklubbspris!

Appetitt hundfoder

För hundar som behöver prestera och katter finns nu Appetitt hundfoder på Granngården! Appetitt är ett premiumfoder för hundar som är i behov av mycket och lättillgänglig energi. Fodret är noga framforskat för att ge hunden en unik och balanserad fodersammansättning.

Appetitts hundfoder är helt spannmålsfritt och glutenfritt och har en proteinsmältbarhet på över 80 % vilket reducerar risken för mag- och tarmstörningar. Appetitt har historiskt varit väldigt populärt hos brukshundar och jakt- och arbetshundar men fungerar lika bra på den aktiva familjehunden.

Appetitt kattmat

Appetitt kattmaten har en unik och balanserad sammansättning som är noga utvecklad och anpassad för vuxna innekatter samt för steriliserade och kastrerade katter. Kattmaten är spannmåls- och glutenfri och har en hög andel animaliskt protein från nordiska råvaror. God smak, riktig näring, rätt proteiner och hög fettkvalitet huvudelement i kattmat från Appetitt.

Till Appetitt

"Med Appetitt känner jag mig helt trygg med att mina hundar får i sig precis det de behöver"

 - Mattias Höglin, hängiven draghundsförare

Uppfödarrabatt

För dig som hunduppfödare med registrerad kennel erbjuder Granngården ett unikt koncept 

Det innebär unika förmåner till exempel uppfödarrabatt och 6:e säcken Appetitt gratis! Läs mer och ansök om uppfödarrabatt här nedanför.

Ansökan  

Till uppfödarsidan