Förstoring av bild

Grästrimmer Stihl FS 38

Art nr: 1260457
Stihl
0 (0)

Den minsta bensindrivna trimmern i Stihls sortiment som tar vid där gräsklipparen går bet. Mycket välbalanserad med motorn placerad upptill.

2190 :-
(1752 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-01-20 07:25

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Trimmer Stihl FS 38

Trimmern har en modern Stihl 2-MIX motor som ger lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning. Snabbt och effektivt klipper den gräs och ogräs runt rabatter, buskar, längs kanter, staket och andra hinder på den egna villa- och fritidstomten.

Elektroniskt tändsystem 
Det helelektroniska tändsystemet ger en säker och enkel start samt en lugn och jämn motorgång. Dessutom förbättras förbränningen, utsläppen av skadliga ämnen minskar och dirftssäkerheten ökar.

Engreppsreglage, loophandtag
Alla viktiga funktioner som start, drift och stopp sköts enkelt och bekvämt med ett enda reglage. Arbetet blir enkelt och bekvämt samtidigt som det höjer säkerheten.

Primer 
Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.

Skyddsglasögon 
För din säkerhet levererar vi alltid med ett par skyddsglasögon. Glasögonen har en bra passform och breda sidoskydd. 

Tekniska data 
Cylindervolym: 27,2 cm³ 
Effekt: 0,65/0,9 kW/hk 
Klippdiameter: 380 mm
Ljudeffektnivå: 108 dB(A) 
Ljudtrycksnivå med metallverktyg: 96 dB(A)
Ljudtrycksnivå med trimmerhuvud: 94 dB(A)
Skärverktyg: AutoCut C 5-2
Tankvolym: 0,33 l
Totallängd: 147 cm
Vibrationer vänster/höger: 8/8 m/s² 
Vikt: 4,2 kg

Andra tittade även på
Andra köpte också