Förstoring av bild

Flugpenna Stop-It

Art nr: 1199435
5 (1)

Flugpennan är den perfekta produkten för dig som vill bli av med flugor och andra krypande insekter inomhus. Pennan är en mycket lättanvänd flug- och insektsdödare.  

99 :-
(79,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-23 16:33

Flugpenna Stop-It mot flugor inomhus
Flugpennan Stop-It är effektiv mot flugor, myror, silverfiskar och andra krypande insekter inomhus. Denna flugfälla är mycket enkel att använda. Dra ett streck till exempel längs ned på fönstret, när insekterna kommer i kontakt med det osynliga strecket dör de kort därefter. Du kan också dra streck i skåp eller dylikt där du har problem med myror, silverfisk eller andra krypande insekter. Genom att kombineras med lockmedel så som öl, juice och sockervatten fungerar denna fälla även för bananflugor. Placera lockmedlet i en skål och dra ett streck med flugpennan runt skålens öppning.

Flugpennan bör ej användas i djurstallar och mjölkrum på grund av resistensrisk. Effekten av Flugpennan varar i 3-4 veckor, därefter dras ett nytt streck. 

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på
Andra köpte också