Förstoring av bild

Lövblås Stihl BR 200

Art nr: 1260908
Stihl
0 (0)

Kompakt och mycket lätt ryggburen lövblås utrustad med Stihl antivibrationssystem, ekonomisk 2-MIX motor och enkel startlogik. Mycket bra till rengöringsuppgifter på lite större ytor.

3990 :-
(3192 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-23 07:22

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Lövblås Stihl BR 200

Lövblåsen har en fixgasinställning med stoppknapp och ett praktiskt bärhandtag. En bekväm, integrerad bärsele med justerbara axelremmar och en mjuk ryggdyna med inbyggd andningsfunktion fördelar vikten över axlar och rygg. Selen ger optimal ergonomi och bekvämt arbete också under längre arbetspass. Alla maskinens funktioner som start, drift, stopp och låsspärr sköts enkelt och bekvämt med en hand.

Stihl 2-MIX motor 
2-MIX motorn kombinerar hög effekt, låga utsläpp och bränsleförbrukning med låg vikt och mycket rapp acceleration. En motorteknologi som klarar kraven enligt EU steg 2 och som skonar både miljön, din hälsa och plånboken. Den rappa accelerationen kommer till sin fulla rätt under arbetet och det finns alltid tillräckligt med kraft att tillgå.

Stihl antivibrationssystem
Antivibrationssystem som effektivt tar upp de farliga vibrationerna från motorn och övriga maskindelar i exakt beräknade buffertzoner och gör handtagen näst intill vibrationsfria. Mycket bekvämt med bra ergonomi.

Tekniska data 
Blåskraft: 12 N 
Cylindervolym: 27,2 cm³ 
Ljudeffektnivå: 103 dB(A)
Ljudtrycksnivå: 96 dB(A)
Lufthastighet: 56 m/s
Luftgenomströmning: 680 m³/h
Max. lufthastighet: 67 m/s
Tankvolym: 1,05 l
Vibrationsvärde höger: 3 m/s²
Vikt: 5,7 kg 

Andra tittade även på