Förstoring av bild

Häcksax Stihl HS 45

Art nr: 1260468
Stihl
0 (0)

Kompakt och effektiv bensindriven häcksax för villatomten och torpet. Utrustad med dubbeltandad 60 cm lång kniv, engreppsreglage och elektroniskt tändsystem för hög arbetskomfort.

3990 :-
(3192 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-24 09:16

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Häcksax Stihl HS 45

Dubbeltandad kniv 
Stihls häcksaxar med dubbeltandad kniv klipper lika bra vertikalt som horisontellt. Tack vare att båda sidorna på kniven kan användas är klippning i hörn inga problem. Det vridbara greppet gör att häcksaxarna kan användas både av höger- och vänsterhänta och ger en optimal arbetsställning i alla lägen.

Enkelslipad kniv 
Den dubbelsidiga kniven är enkelslipad och har en alldeles speciell geometri som ger optimal skäreffekt.

Elektroniskt tändsystem 
Det helelektroniska tändsystemet ger en säker och enkel start samt en lugn och jämn motorgång. Dessutom förbättras förbränningen, utsläppen av skadliga ämnen minskar och dirftssäkerheten ökar.

Långtids luftfiltersystem 
Ger långa filterrengöringsintervaller och skyddar effektivt motorn.

Primer 
Med den manuella bränslepumpen pumpas bensin in i förgasaren med några enkla tumtryck. Du behöver inte längre rycka i startsnöret för att få fram bensin till förgasaren. Det är ingen risk för överfyllnad då all överflödig bensin rinner tillbaka ner i tanken.

Stihl Antivibrationssystem 
Gummidämpare respektive stålfjädrar tar upp de farliga vibrationerna från motorn och kniven i exakt beräknade buffertzoner och handtagen blir näst intill vibrationsfria. Mycket bekvämt och bra ergonomi. 

Stihl ElastoStart 
På grund av kompressionstrycket bildas krafttoppar vid startögonblicket av en förbränningsmotor som belastar muskler och leder. Stihl ElastoStart, ett specialhandtag, tar med hjälp av ett fjädersystem upp och dämpar krafttopparna. Du får en jämn och bekväm start av maskinen.

Upphängningsögla i handtaget 
Integrerat i kåpan finns en ögla för upphängning. Maskinen tar inte upp någon onödig plats vid förvaring. Enkelt och bekvämt.

Tekniska data 
Cylindervolym: 27,2 cm³
Effekt: 0,75/1 kW/hk
Ljudeffektnivå: 107 dB(A) 
Ljudtrycksnivå: 97 dB(A)
Standard skärlängd: 60 cm
Tandavstånd: 30 mm
Totallängd: 110 cm
Tankvolym: 0,22 l
Varvtal: 3.800 varv
Vibrationer  - vänster/höger: 10/9 m/s² 
Vikt: 5 kg

Andra tittade även på
Andra köpte också