Förstoring av bild

Åkgräsklippare Stiga Rider Villa 12, exkl. aggregat

Art nr: 1167587
Stiga
0 (0)

Rider Villa 12 från Stiga är det idealiska valet för husägare med behov av en mindre gräsklippare, som kombinerar bra klipprestanda med smidighet. Tack vare den kompakta designen är Villa 12 enkel både att köra och förvara. Säljs exklusive aggregat.

Köp till klippaggregat Stiga Combi 85, läs mer nedan.

17100 :-
(13680 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-01-20 13:17

Egenskaper för Stiga Rider Villa 12
Trots sin storlek behärskar denna åkbara gräsklippare sluttningar och blöta underlag utan problem. Villa 12 från Stiga är utrustad med ett 85 cm klippaggregat med Multiclipfunktion. Klipparen är väldigt smidig att manövrera och eftersom du ser var du klipper blir varken stenpartier eller buskar något hinder. 

Villa 12 har ett tåligt chassi vilket gör att den håller för många timmars arbete i olika miljöer, väderlekar och på olika underlag. Utrustad med en Stigamotor med 5 +1 (framåt och bakåt) växellåda, manövrerad med växelspak. Klipparen har en hög förarkomfort med justerbar ergonomisk sits. Smidigt underhåll av aggregat då det är lätt att fälla upp till tvätt- eller serviceposition.

Ett brett sortiment av tillbehör gör åkgräsklipparen till en flexibel maskin som är användbar året runt!

Observera att åkgräsklipparen säljs exklusive aggregat.

Teknisk data
Effekt: 414 cm³ 
Motoreffekt: 7,1 kW 
Klippbredd: 85 cm 
Drivsystem: Framhjulsdrift 
Växellåda: Manuell
Styrning: Bakhjul
Elstart: Ja

 

Köp till klippaggregat Stiga Combi 85!

Litet aggregat för Stiga Villa med en klippbredd på 85 cm och manuell inställning av klipphöjden. Aggregatet har två synkroniserade knivar med utbytbara knivspetsar.
Läs mer om detta klippaggregat.

2999:-

Andra tittade även på
Andra köpte också