Förstoring av bild

Handgräsklippare Gardena Cylinder 400 C

Art nr: 1260244
Gardena
0 (0)

Principen som har styrt utformningen av cylindergräsklippare 400 C är enkel: när du skjuter på rör sig både cylinder och bottenblad utan att röra varandra. Stråna plockas upp och klipps av nästan som av en sax.

1399 :-
(1 119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-19 16:03

Egenskaper för Handgräsklippare Gardena Cylinder 400 C
Att klippcylindern och bottenbladet inte rör vid varandra gör arbetet med denna cylinderklippare betydligt tystare och behagligare. En härdad och klibbskyddad klippcylinder av kvalitetsstål samt slipade bottenblad ger rena och fina snitt så att gräsmattan blir riktigt välskött.

Handgräsklippare 400 C är utrustad med flera funktioner och delar för ökad bekvämlighet under arbetet. Stora hjul ger ett riktigt bra grepp i gräsmattan och underlättar styrningen. Det ergonomiskt utformade handtaget gör gräsklipparen lätt att skjuta framför sig.

Det fällbara skaftet med snabblåsmekanism gör det enkelt att fälla ihop gräsklipparen. Klipphöjden kan justeras enkelt i 4 steg och läsas av på en tydlig skala.

Uppsamlare finns som tillbehör.

Tekniska specifikationer
Klippbredd:  40 cm
Klipphöjd min-max:  12 - 42 mm
Ytkapacitet:  250 m² +/-20%
Vikt:  9.4 kg

Andra tittade även på
Andra köpte också