Förstoring av bild

Släpvagn Boro AGRO

Art nr: 1167249
Boro Nordic
0 (0)

Boro AGRO är en robust vagn tillverkad för att hålla i många år. Ett självbärande, helsvetsat och varmgalvaniserat chassie samt en rejäl draglina gör detta till ett mycket slitstarkt släp. 

Besök din lokala Granngården-butik för att ta del av komplett sortiment av släpvagnar och tillbehör. Hitta kontaktuppgifter till närmsta butik här.

10995 :-
(8796 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-22 13:01

Egenskaper för Släpvagn Boro Agro
Med sex lastöglor i botten, tippfunktion och förstärkt bakläm kan du köra upp ditt redskap eller fordon direkt på vagnen och fästa på ett betryggande sätt. Släpvagnen Boro Agro har välkända tyska axlar med mycket hög kvalité. Fram och bakläm är fällbara för lång last. Dubbla tipplås. Även sidolämmarna går att ta av efter lossande av två skruvar per läm. Vita positionsljus framtill för ökad säkerhet samt riktiga plåtskärmar. Självklart ingår stödhjulet. 

Lämmarna är extra höga, vilket ökar lastvolymen markant samt ger mer plats under t.ex. ett prisvärt täckkapell eller annat tillbehör. 

Boro Nordic AB distriburerar sedan 2011 Boro-släpvagnen i Norden. Vagnarna är producerade i Polen och slutmonteras och kvalitetskontrolleras av de i Nord-Uppland, Sverige. Totalt produceras cirka 30.000 vagnar per år, vilket gör Boro till ett av de större märkena i Europa. 

  • Extra höga lämmar, 38 cm.
  • Tippfunktion med gasfjäder.
  • Förstärkt bakläm.
  • Plywoodgolv med friktionsyta.
  • Obromsad med torsionsfjädring.

Teknisk data
EU-släp skattebefriat: 80 km/h
Totalvikt av 750 kg
Tjänstevikt: 205 kg
Lastvikt: 545 kg
Flakmått: 265 x 125 cm
 

Andra köpte också