Förstoring av bild

Skogshjälm Stihl G2000

Art nr: 1260819
Stihl
0 (0)

Hjälmpaket från Stihl som levereras komplett med skogshjälm (G2031B), hörselskydd med bra dämpning, rostfritt nätvisir och ett praktiskt regnskydd i nacken. Hjälmen är dessutom utrustad med en patenterad världsunik säkerhetsdetalj – en UV-indikator som ger dig mycket hög säkerhet.

560 :- 747 :-
(448 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2017-12-31

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-21 09:46

Jobba med Stihl! 
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Skogshjälm Stihl G2000 

Genomluftning 
Temperaturen sänks med 2 till 3 grader och luftfuktigheten sjunker med ca. 50% i en hjälm med bra genomluftning.

Nätvisir
Nätvisiret har ett bra ljusgenomsläpp kombinerat med ett starkt skydd. Tack vare sin flexibilitet har näsvisiret en lång livslängd. Kom ihåg att ett visir inte kan ersätta ett ögonskydd (skyddsglasögon). 

Rattjustering
Hjälmen sitter säkert och bekvämt på huvudet i alla lägen. Med den nya rattjusteringen kan inredningen enkelt justeras för att sitta önskat hårt samt stabilt och bra på huvudet. Rattjusteringen gör det också enkelt att utan att ta hjälmen från huvudet justera hur hårt du vill att hjälmen ska sitta beroende på arbetssituation. Tar till exempel vinden i lite extra så drar du åt ett hack extra och hjälmen sitter säkert kvar på huvudet.

Regnskydd
Vid arbete i regn är ett regnskydd ett mycket praktiskt tillbehör. Det förhindrar att regndroppar rinner från hjälmen ner i nacken. Skyddet ligger utanpå jackan och avleder effektivt allt vatten.

UV-indikator
Vid arbete ute i det fria bryter solens UV-strålning successivt ner materialet i hjälmen, vilket allvarligt påverkar din säkerhet. Eftersom en UV-skadad hjälm knappt kan skiljas från en helt ny hjälm, är det svårt att se när det är dags att byta. Med UV-indikatorn är det en enkel match. Indikatorn sitter uppe på hjässan på hjälmen och ser ut som en liten knapp. När hjälmen är helt ny är den helt röd. I takt med att den utsätts för UV-strålning bleknar indikatorn efterhand och när den är helt vit är det hög tid att byta hjälm.

Tekniska data 
CE-godkännande: Ja 
Dämpningstal: SNR 28 (H:32, M:23, L:14) 
Dämpningsvärde: 108 dBA
Hjälminredning: 4-punkts
Ljusgenomsläpp: 75 %
Material hjälmskal: UV-stabiliserad ABS

Andra köpte också