Förstoring av bild

Skogsjacka Stihl Classic EN 471

Art nr: 1260529
Stihl
0 (0)

Skogsjacka Classic i mycket slitstarkt vatten- och smutsavvisande yttertyg. Hela jackan är i varselorange och utrustad med flera och tydliga reflexer för maximal synbarhet. Godkänd enligt EN 471 klass 3.

1330 :-
(1064 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-22 07:15

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.

Egenskaper för Skogsjacka Stihl Classic EN 471
Att synas när man arbetar ute i skogen är en viktig förutsättning för att förebygga olyckor. Stora ytor med orange signalfärg på krage, axlar och ärmar gör att du syns bra även under skiftande ljusförhållanden. Det kraftiga yttertyget med en speciell ytbehandling som kallas Scotchguard gör jackan både vatten- och smutsavvisande. Jackan har praktiska fickor och ventilering bak samt nätfoder.

Tekniska data 
CE godkännande: Ja 
Passform: Regular Fit 
Skyddsklass: EN 471, klass 3 
Storlekar S-XXL 
Tvätt: 60 grader
Vikt yttertyg: 240 g/m2

Andra köpte också