Förstoring av bild

Entreprenadfett EP2 Bio, 18 kg

Art nr: 1250420
Agrol
0 (0)
Agrol Entreprenadfett EP 2 Bio är ett syntetiskt smörjfett baserat på biologiskt nedbrytbara estrar. Fettet har utmärkt bra vattentålighet och mycket bra vidhäftningsförmåga.
2750 :-
(2200 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-20 07:18

Egenskaper för Entreprenadfett EP2 Bio
Agrol Entreprenadfett Bio är ett kalciumförtvålat smörjfett med syntetisk ester som har utomordentlig vattentålighet, rostskydd och mekanisk stabilitet. Fettet har dessutom en mycket hög vidhäftande förmåga vilket gör att det skyddar mot smuts och vatten under lång tid.

Rekommendationer
Agrol Entreprenadfett Bio rekommenderas som ett enhetsfett för tungt belastade glid- och rullningslager vid normala temperaturer och varvtalsgränser. Speciellt lämpligt för smörjning av chassi, anläggnings-, jordbruks- och skogsmaskiner med krav på hög lastbärande förmåga samt god vidhäftning och vattenresistens. Agrol Entreprenadfett Bio är speciellt lämpligt att använda då man har stor risk att utsätta fettet för vatten och dessutom har höga krav både miljöegenskaper, såsom dammar, pumpar och andra vattenmiljöer. SS 15 54 70 miljöklass B.

Andra köpte också