Förstoring av bild

Tovutredare Mikki Beraker

Art nr: 1241757
Mikki
0 (0)

Tovutredare Breaker från Mikki möjliggör enkel och effektiv borttagning av tovor och trassel hos ditt husdjur. Utredaren är utrustad med ett nytt och förbättrat ergonomiskt handtag!

149 :-
(119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-21 07:27

Tovutredaren Mikki har rostfria blad som är formade för optimal skäreffekt. Det är enkelt att ta bort huvudet för att anpassas till vänster- och högerhänta användare. Utredaren har Mikrotandade kanter och är tillverkad av rostfritt stål för att säkerställa långvarig kvalitet och utmärkta resultat. 

Bruksanvisning
Om ditt husdjur är mycket tovigt kan det vara klokt att söka professionell hjälp. Dessutom kan känsliga områden klippas istället, eftersom de är mer sårbara. 

Rengör tovutredaren efter varje användning, sätt lite olja på bladen och lägg undan på ett säkert ställe. 

Tovutredaren kan ta bort tovor i mellanlånga eller långa pälsar, med minimal förlust av pälslängd. Borsta eller kamma det område som ska behandlas i förväg - detta kommer att minska håravfall och göra det lättare att lokalisera tovorna. Använd korta drag och skär successivt - med mycket tovor matts kan det vara nödvändigt att vrida handleden för att producera en sågander effekt. 

Tvinga aldrig tovutredaren genom pälsen, eftersom detta inte bara orsakar obehag för ditt husdjur utan är också ineffektivt. När du tar bort en tova, försök hålla i håret vid roten för att undvika att dra i skinnet. Arbeta från rötterna mot ändarna och använd korta drag. När du drar tovutredaren genom pälsen i långa drag, håll den parallellt med huden och undvik att vinkla den uppåt.

Andra köpte också