Förstoring av bild

Kombiborste Mikki, L

Art nr: 1241771
Mikki
0 (0)

Mikki Kombiborste är en dubbelsidig borste som reder ut och ger ditt husdjurs päls mer glans. Borsten är utrustad med ett nytt och förbättrat ergonomiskt handtag samt Flexi-head design för mjukare borstning och komfort.  

89 :-
(71,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-24 07:36

Huvudfördelar
- Borstens tänder är monterade på en luftkudde för att förbättra din borstning och minska risken för överdriven borstkraft. Även de flexibla huvudet ger en mer skonsam borstning. Tänderna hjälper till att borsta ut och minska knutarna och trassel, medan de mjuka nylonborsten tar bort löst hår och stimulera naturligt oljor som befrämjar blank och frisk päls. 
- Det mjuka handtagets form ger utmärkt manöver vid trimning och hjälper både dig och ditt djur att njuta av borstningen. 
- Idealisk för kort och medellång päls. 

Regelbunden pälsvård hjälper till att främja frisk hy och päls. 

Bruksanvisning 
Använd en skonsam strykrörelse och låt stiften lätta igenom några knutar och trassel, och även avlägsna dött hår från djurets päls. Använd sedan nylonborsten för att hjälpa till att sprida ditt husdjurs naturliga oljor genom pälsen. Detta lämnar pälsen ren och frisk. 

Var försiktig och noggrann i början tills du är bekant med produkten. Använd kombiborsten veckovis.

Andra köpte också