Förstoring av bild

Luskam Mikki

Art nr: 1241752
Mikki
0 (0)

Mikki Luskam är en praktisk och effektiv luskam för ditt husdjur! Fångar och kammar ut loppor och deras ägg. Kammen är utrustad med ett nytt och förbättrat ergonomiskt handtag.

69 :-
(55,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-22 07:14

Bruksanvisning
Kamma pälsen grundligt med en Mikki kam eller borste. Lägg ett stort pappersark under ditt husdjur så att loppor och ägg enkelt kan upptäckas och förstöras. Ljust papper tydliggör de mörka äggen. Kamma försiktigt och systematiskt. 

Kom ihåg att loppor tenderar att föredra områden där pälsen är tjockare. När du ser loppor som fastnat i kammen, dränk dem omedelbart i såpvatten eller insektsmedel. Kamma ditt husdjur dagligen under loppsäsongen, för att försäkra ditt husdjur är loppfritt. 

Att vårda ditt husdjur är avgörande för dess välbefinnande och utseende. Kamning tar bort löst hår, smuts och förhindrar att håret trasslar sig och blir tovigt. Bara några minuter varje dag kommer att hålla ditt husdjurs päls glänsande och friskt.

 

Andra köpte också