Förstoring av bild

Hundfoder Bozita Naturals Mild Kyckling Junior, 370 g, 16-pack

Art nr: 1242622
Bozita
0 (0)

Bozita bitar i gelé är ett välsmakande och hälsosamt våtfoder med hög andel köttinnehåll. Bozita Junior är en komplett hundmat som underlättar under övergången från mjölk till fast föda och är särskilt lämplig för valpar och unghundar.

206,40
(165,12 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
FRP

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-18 09:33

Bozita Nordic by nature
Den nordiska naturen är unik och vi har öppnat dörren till dess naturliga skafferi och förädlat till en produktserie i tre smaker med mycket hög smaklighet i våt - och torrfoder. Varje gång din hund serveras Bozita Nordic by Nature i matskålen bjuds en fantastisk smakresa genom Sverige.

Egenskaper för Hundfoder Bozita Naturals Mild Kyckling Junior
Fodret innehåller SPC (Special bearbetade spannmål) , som håller magen i trim och skapar en bättre balans i valpens känsliga mage. Bozita innehåller all den näring, såsom vitaminer och mineraler, som behövs för att garantera din hunds välbefinnande.

Bozita Naturals Junior är tillverkat av en hög andel svenskproducerat kött och innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Fodret är även socker- och vetefritt.  

Ingredienser
Kyckling (kycklinglever 4 %), gris, särskilda bearbetade spannmål (SPC) 1 %, natriumklorid, kalciumkarbonat, torkad betmassa, rosmarin (0,06 %), jäst (därav ß - 1,3 / 1,6 -glukan 0,01 % ). 

Analys
Protein: 8 %
Fetthalt: 5 % 
Fiber: 0.6 %
Aska (mineraler): 2.4 % (därav kalcium 0.34 %, fosfor 0.3 %), fukt 83 %).