Förstoring av bild

Klosax Mikki, L

Art nr: 1241774
Mikki
0 (0)

Mikki Klosax håller ditt husdjurs klor fräscha och i trim. Saxen passar perfekt för större husdjur  och lämpar sig väl för nybörjar-omvårdare!

139 :-
(111,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-22 07:30

Mikki Klosax har en lättanvänd utformning som gör trimningen av ditt husdjurs klor enkel. Saxen är värmebehandlad för att säkerställa maximal styrka och hållbarhet. 

Bruksanvisning
Ditt husdjurs klor har blodkärl som det är viktigt att du inte skär in i. De är lätt att se på djur med ljusa klor. För de djur med mörka klor kan det vara lättare att hitta på undersidan av klon, men om du är osäker är det alltid bäst att rådfråga en veterinär. 

Håll ditt husdjur fot försiktigt och se till att du är i fullständig kontroll innan du börjar trimma klon. Börja skära i en smidig rörelse. Om du är osäker, skär av en liten mängd i taget. Att hålla ditt husdjur klor trimmade är viktigt för god omvårdnad. Om ditt husdjur är särskilt nervös eller ogillar att få sina klor klippta, prova att använda en nagelfil. 

Viktigt!
Förvaras oåtkomligt för barn. Var extra försiktig när du använder produkter med vassa kanter.

Instruktionsfilm

Andra köpte också