Förstoring av bild

Tovutredare Mikki Splitter

Art nr: 1241755
Mikki
0 (0)

Splitter från Mikki är en effektiv och smärtfri tovutredare för pälsdjur. Skär genom tovor och trassel och ger ett fantastiskt resultat!

49 :-
(39,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-20 11:31

Tovutredaren har en avsmalnande ände som tränger in i de tuffaste tovorna och är utrustad med ett skärblad med lång hållbarhet.

Mikki Splitter Tovutredare har mikrotandade kanter och tillverkad av rostfritt stål, för att säkerställa långvarig kvalitet och utmärkta resultat . 

Bruksanvisning
Designad för att skära igenom trassligt och tovigt hår. Den avsmalnande änden penetrerar härvan och låter bladet klippa håret. Borsta eller kamma i förväg det område som ska behandlas - detta kommer att hjälpa till att lokalisera tovorna. Använd en "sågningsrörelse" med korta drag för effektiv kapning - tvinga aldrig tovutredaren genom pälsen eftersom detta kommer att orsaka obehag för djuret och är mindre effektivt. 

Använd en kam för att rensa bort lösa hårstrån. Håll alltid tovutredaren i nivå med huden för att undvika att råka hugga i huden. Håll tovutredaren upprätt och i rät vinkel mot huden - undvik att vinkla den. Undvik att använda tovutredaren på känsliga områden där det är lös hud eller hudveck. Lyft aldrig in huden i en "topp" vid skärning då detta kan leda till allvarliga skador. Om du är osäker - använd klippare ovh saxar med omsorg. 

Om ditt husdjur är mycket tovigt kan du söka professionell hjälp. 

Viktigt!
Förvaras oåtkomligt för barn. Var extra försiktig när du använder produkter med vassa kanter.

Andra köpte också