Förstoring av bild

Benskydd Back on Track, Fram

Art nr: 1233317
Back on Track
0 (0)

För att spara tid är arbetsdamasken ett utomordentligt val i stället för att behöva ta på både linda och padd. Finns i flera olika storlekar.

799 :-
(639,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-21 15:03

Egenskaper för Benskydd Back On Track

Det är bara att sätta dit benskydden och börja träna. Grus tränger inte in då passformen är anpassad för att skyddet ska ligga tätt mot senor och kotor. Benskyddet används framför allt förebyggande för att minska risken för sen- och ligamentsskador. Utmärkt för hästar som lätt får kotledsinflammationer.

Damasken är tillverkad i kraftig och stryktålig neopren. Den stängs med kardborrknäppning. Insidan består av bomull och polyester.

Alla Back on Track-produkter ska börja användas gradvis. Använd produkten max 4 timmar de första 2-3 dagarna. Kroppen får då möjlighet att vänja sig vid den värmereflekterande effekt som tyget ger.

Tänk på att effekten av produkter från Back on Track ökar vid rörelse då kroppsvärmen ökar. Den ökade blodcirkulationen i vävnaderna luckrar upp muskelspänningar och stärker kroppens egna förmåga till att häva inflammationer och läka skador.

Material: Foder: 50% bomull, 50% Polyester keramtextil, Ytterdel: 100% Neopren.

Tvättråd: Tvättas i högst 40 grader med skonsamt tvättprogram.

Andra tittade även på
Andra köpte också