Förstoring av bild

Hästsko Mustad LiBero Fram 4 hål 22 x 8, 20-pack

Art nr: 1230446
Mustad
0 (0)

Mustad LiBero är en ¾ fals allround-hästsko, som passar till de flesta sport- och fritidshästar. Mustads nya LiBerosko ger hovslagaren maximal flexibilitet när det gäller modifikation och tillämpning.

890 :-
(712 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-23 17:17

LiBero är bekväm för hästen eftersom den följer hästens anatomiska hovform. Både fram- och bakskor har klar vänster och höger form och har utanpåliggande kappor. Trakterna sluttar något på alla framskor medan bakskorna har raka trakter. Även LiBero har sulavslutning på hovsidan för att förhindra ”sultryck” i tådelen. Alla kanter är fasade för att förhindra att hästen tappar skon.

LiBero framsko med tåkappa har en skarpsinnig planhet i tån som ”flyter” ut i traktarmarna. De har gjorts lite längre men utan att förlora den distinkta runda formen som är typisk en Europeisk framsko. Den inre traktarmen är indragen mindre än 1 mm under hoven för att behålla en något symmetrisk känsla när man formar skon på städet.

OBS! Både fram- och bakskon är märkt med en ”prick” på den yttre traktarmen mot marksidan.

Dimension: 22 x 8

Gänga: 3/8” 4 Hål

Förpackning: 20 skor (10 par)