Förstoring av bild

Slicksten Granngården Vilt, 10 kg

Art nr: 1233745
Granngården
0 (0)
Slickstenen Vilt från Granngården är ett natursalt anpassat för den skandinaviska skogens vilda djur. Vilt innehåller extra mycket mineraler och spårämnen för att motverka bristsymptom. Vilt innehåller dessutom tillsatt A- och E-vitamin som bland annat påverkar djurens mörkerseende, tillväxt och immunförsvar.
79,90
(63,92 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-17 19:01

Egenskaper för Slicksten Granngården Vilt 
Salt är ett mycket viktigt näringsämne för djur, och är ett av de ämnen som djuren klarar av att reglera själva om möjligheten finns. Salt finns i relativt små och varierande mängder i vår natur, en extra tillsats är därför nödvändig. Djuren känner av sitt saltbehov, placera därför stenen på de ställen dit djuren söker sig för föda. Tänk på att stigande sav kan korta ner stenens hållbarhet markant.

Användning 
Stenen får användas i livsmedelsproduktion. Råvaran, tillverkningen, spårbarhet och märkning är godkänd enligt Fodersäkerhetskraven för livsmedelsproduktion och certifierad enligt GMP+. Saltstenen får användas för alla djurslag i ekologiskt jordbruk enligt förordning (EG) 834/2007 och (EG) 889/2008 vilket är de villkor Krav sätter på salt som fodermedel.

Sammansättning 
Natriumklorid, kalciumkarbonat och magnesiumklorid.

Analytiska beståndsdelar 
35,8 % natrium, 0,3 % kalcium, 0,1 % magnesium.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på
Andra köpte också