Förstoring av bild

Grillbriketter Granngården, 10 kg

Art nr: 1220119
Granngården
0 (0)

Grillbriketter av akaciaträ från Granngården. Briketterna har lång brinntid och skapar jämn värme för perfekt resultat varje gång. Det är en FSC-märkt kol med ursprung i Sydafrika.

2 för 249:-
149 :-
(119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Köp 2 för 249:-

Välj mellan grillkol eller grillbriketter
granngarden.se granngarden.se
Kampanjen gäller t.o.m 2017-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-22 13:17

Kol eller briketter?
Du har säkert noterat att det finns två varianter av grillkol, men har du funderat över vad som egentligen skiljer dem åt? En stor skillnad är grilltiden. Ska du grilla stora köttbitar, som till exempel helstekt oxfilé, bör du använda briketter - de glöder längre, jämnare och dammar dessutom mindre vid hantering. Nackdelen är att de tar lite längre tid på sig att börja glöda. Granngårdens heta tips är att blanda kol och briketter. Då kombinerar du det bästa från båda typerna - grillkolet tänder snabbt och briketterna gör att du får längre glödtid.

Konsten att få bra glöd med Granngården Grillbriketter
Lägg ett tunt lager grillkol i botten av grillen. Tänd grillen. Fyll på med grillbriketter efter 2 till 3 minuter. På grund av hälsoskäl ska du inte börja grilla förrän grillbädden är helt glödande och överdragen med grå aska. På så sätt är det lätt att tända och du får en jämn glöd, lång bränntid och minimala rester efter kolen och briketterna. För en smidigare tändning rekommederar Granngården en skorstenständare.

OBS! Använd ej sprit, bensin eller liknande vid tändning av grillen.

Andra köpte också