Förstoring av bild

Slangvinda Gardena Comfort Roll-up

Art nr: 1220460
Gardena
0 (0)

Väggmonterad slangvinda från Gardena med 35 meter slang som rullas in automatiskt. Vindan kan vridas 180° och slangen dras ut utan större ansträngning. 

1699 :-
(1 359,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-19 07:20

Egenskaper för slangvinda Gardena Comfort Roll-up
En inbyggd stålfjäder, som är anpassad efter slanglängden, ger jämn och kraftfull inrullning och den inbyggda slangföraren förhindrar att slangen snor och trasslar sig. Efter användning av slangvindan kan anslutningsslangen enkelt fästas vid droppskyddet, så att vattendropp från slangen förhindras. Munstycken, sprinklerpistoler och tvättborstar kan förvaras på vägghållaren så att de är lättillgängliga. På vintern kan du lyfta slangvindan i det ergonomiskt utformade handtaget och utan ansträngning montera ned den från vägghållaren för frostfri förvaring.

Den väggmonterade slangvindan levereras med en 35 meter lång kvalitetsslang med en diameter på 13 mm (1/2’’) , en 2 meter lång anslutningsslang, ett steglöst reglerbart strålmunstycke kopplingar som behövs: tre krankopplingar, en standardslangkoppling och en stoppkontakt. Monteringen är mycket enkel tack vare den medföljande vägghållaren med skruvar och plugg.