Förstoring av bild

Slangvinda Gardena Auto Roll-up

Art nr: 1220461
Gardena
0 (0)

Väggmonterad slangvinda från Gardena med 35 meter slang som tack vare sitt uppladdningsbara litiumjonbatteri rullas upp med ett knapptryck. Vindan kan vridas 180° och det starka litiumjonbatteriet kan enkelt tas bort för laddning.

2449 :-
(1 959,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-22 14:17

Lysdioder på styrenheten visar när batteriet behöver laddas och om något blockerar driften. Tryck bara på en knapp, så sköter slangvindan bekvämt upprullningen åt dig med en hastighet av 1,5m/sekund och du kan stoppa upprullningen när som helst. Den inbygda slangföraren förhindrar att slangen snor sig inne i vindan och efter användning av slangvindan kan anslutningsslangen enkelt fästas vid droppskyddet, så att vattendropp från slangen förhindras. På vintern kan du lyfta slangvindan i det ergonomiskt utformade handtaget och utan ansträngning montera ned den från vägghållaren för frostfri förvaring. Munstycken, sprinklerpistoler och tvättborstar kan förvaras på vägghållaren så att de är lättillgängliga.

Slangvindan levereras med en 35 meter lång kvaitetssang med en diameter på 13 (1/2’’) mm, en 2 meter lång anslutningsslang, ett steglöst reglerbart strålmunstycke, en laddare för de uppladdningsbara batterier och de kopplingar som behövs: tre krankopplingar, en standardslangkoppling och en stoppkontakt. Monteringen är mycket enkel tack vare den medföljande vägghållaren med skruvar och plugg.

Andra tittade även på
Tillbehör