Förstoring av bild

Tandkräm Beaphar Enzy, 100 g

Art nr: 1240692
Beaphar
0 (0)

Beaphar Enzy Tandkräm för hundar innehåller enzymer som motverkar plack, tandsten och dålig andedräkt. Tandkrämen har en smak av lever. 

55 :-
(44 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-20 17:16

Ingredienser
Glukosoxidas, proteas, tripolyphosphate, natrium samt zinksulfat trihydrat.

Används tillsammans med tandborste.

Hållbarhet 
36 månader.

Steg-för-steg guide för att borsta ditt djurs tänder
1. Lyft upp överläppen. 
2. Låt ditt husdjur slicka tandkrämen. Beaphar tandkräm görs med lever så många djur älskar smaken. 
3. Introducera ditt husdjur till att få sina tänder berörda genom att köra fingret över tänderna och tandköttskanten med lite tandkräm, detta kan vara ett bra tillfälle att införa fingertandborste. 
4. När ditt husdjur är bekvämt med att få sina tänder vidrörda, introducera försiktigt dem till en tandborste, med rätt storlek för ditt djurs mun. Borsta försiktigt några tänder, med början vid kindtänderna och arbeta dig gradvis mot fronten. 
5. Att borsta varje dag är idealiskt, men två gånger i veckan kommer att göra en betydande skillnad för ditt husdjurs munhälsa.
 

Rengöringsmetoder
Det finns ett antal olika sätt att ta hand om ditt husdjurs tänder. Vissa är mer effektiva än andra. En översikt ges nedan:

Bra metoder
Dental-tugg, andedräktstabletter, mat med tandvårdsingredienser (klorofyll, propolis etc.), dentala leksaker (t.ex. Kong, gummileksaker). Dog-A-Dent hundtugg är krispiga för att fysiskt ta bort plack, innehåller klorofyll pasta för att ge en fräsch andedräkt och har flouride för att stärka tänderna. 

Bättre metoder
Tand-gelé (kan användas utan borste). 

Bästa metod
Tandkräm appliceras med tandborste designad speciellt för husdjur. Munspray är en aktiv pumpspray som hjälper vid rengöring av munnen och tandköttet och därför hjälper till att förebygga tandproblem. Tillsätta Munvatten till hundens dricksvatten för att motverka dålig andedräkt, bekämpa skadliga bakterier och minska bildningen av pack. 
 

Andra köpte också