Förstoring av bild

Hundfoder Axess Light/Senior, 8 kg

Art nr: 1198213
Axess
0 (0)

Ett vetefritt helfoder producerat på kyckling som ger hög smak- och smältbarhet. Det är särskilt framtaget för att passa hundar som är mindre aktiva, överviktiga, äldre eller hundar som har känslig mage.

229 :-
(183,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-20 21:16

Axess Light/Senior är fritt från färgämnen, konserveringsmedel och smaktillsatser. Det magra kycklingköttet har en högsmältbarhet och tillsammans med res blir det ett mycket milt, skonsamt och fettsnålt foder med lågt engeriginnehåll. Fodret innehåller betfibrer som hjälper hunden att tillgodogöra sig näringsämnena i fodret. 

Diamond V skapar en sund och frisk tarmflora. Frukto-oligosackarider stimulerar immunförsvaret, främjar matsmältningen och upptaget av näringsämnena. Glukosamin hjälper till att stimulera uppkomsten av ledvätska och ger bra förutsättningar för friskar leder. Fodret innehåller 19 % råfett från högkvalitativt kyckling råvara, 8 % råolja och råfett från animaliskt och vegetabiliskt fett.

Ingredienser / Energi (kcal/kg)
Majsmjöl, bearbetat animaliskt protein (kyckling), ris, animaliskt fett, linfrömjöl, betfiber, vetegroddar, Diamond V, glucosamin, frukto-oligosackarider (FOS),  mineraler, apårelement och vitaminer.

Näringsinnehåll / Energi (kcal/kg)
Råprotein: 19 %
Råolja & råfett: 8 % (varav 2,3 % linolsyra)
Kolhydrater (NFE): 54,5 %
Växttråd: 2.5 %
Vatten: 9 %
Mineraler (aska): 7 % (varav 1.2 % kalcium (CA))
Fosfor (P): 0,8 %
Natrium (NA): 0,4 %