Förstoring av bild

Ekogödsel Algomin, 10 kg

Art nr: 1078945
Algomin
0 (0)

Ekogödsel från Algomin används med fördel till bärbuskar, trädgårdsland och allt du odlar för att äta. Gödseln gör att rotsystemet utvecklas och du får friska växter som kan ta till sig näringsämnen bättre.

2 för 499:-
299 :-
(239,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2017-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-10-20 07:19

Egenskaper för Ekogödsel Algomin
Basen i Algomin Ekogödsel är algkalk, som i alla Algomin gödselprodukter, men den innehåller dessutom biologisk växtstimulans, aminopuriner, som ger hög grobarhet hos fröet. Ge en dos på våren för bästa möjliga start och följ upp med några doser senare under våren och sommaren. Unna dig att njuta av härliga, näringsrika grönsaker, frukter och bär från din egen trädgård.

Algomin Ekogödsel är dessutom utmärkt att använda till gräsmattan när den börjar växa på våren. Algomin Ekogödsel ger gräsmattan en välbehövlig energikick efter en lång vintervila.

Innehåller
100% Physiolith med algkalken Lithothamnium Calcereum som innehåller 32 nödvändiga mikronäringsämnen för växterna samt brunalger med aminopuriner och aminosyror. pH 8,8.

Räcker till ca 300 m2.

Säkerhetsdatabladet hittar du här.