Förstoring av bild

Motorolja Agrol Classic SAE 15W/40, 208 l

Art nr: 1149855
Agrol
0 (0)

Agrol Classic är en dieselmotorolja, baserad på mineralbasoljor, som klarar och överträffar de krav som ställs på en motorolja som används under svåra driftsförhållanden och långa oljebytesintervaller. Agrol Classic ger lätt start och god smörjning vid låga temperaturer samt bibehåller sina utmärkta smörjande egenskaper vid hård körning och höga temperaturer.

6019 :-
(4 815,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-11-24 07:07

Egenskaper för Agrol Motorolja Classic SAE 15W/40 
Agrol Classic är baserad på högkvalitativa paraffinbasoljor vars naturliga egenskaper är högt viskositetsindex, hög oxidationsstabilitet och mycket god smörjförmåga. Innehåller tillsatser som håller motorn ren, minimerar slitage och förhindrar korrosion vilket ökar livslängden på motorn.

Rekommendationer 
Agrol Classic rekommenderas främst för fordon i ”tung” trafik och entreprenad-, skogs- och lantbruksmaskiner, med eller utan turbo, som arbetar under hårda betingelser. Beroende på sin speciella sammansättning är den även lämplig för bensin- och dieselmotorer i personbilar samt lätta last- och distributionsfordon. Används som en enhetsolja där en blandad maskin- och fordonspark förekommer.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra tittade även på