Nordpost - katalogen för alla lantbrukare

Nordpost-katalogen innehåller Sveriges bredaste program för lantbruket, med ca. 7.000 artiklar till bra priser. Har du kor, grisar, får, höns, hästar, hundar eller andra husdjur? Är du lantbrukare, månskensbonde, skogsbrukare, företagare eller helt enkelt bara intresserad av produkter inom dessa områden är Nordpost-katalogen något för dig.

En e-handel med Nordpost och Granngårdens bredda sortiment
www.granngarden.se kan ni ta del av Nordposts och Granngårdens gemensamma sortiment på en och samma plats. För dig som kund betyder detta ett bredare och djupare urval av produkter där du kan beställa både ur Nordposts och Granngårdens sortiment.
 
Ett sortiment som bygger på kunskap och erfarenhet
Nordpost är Granngårdens varumärke för distans-, telefon- och näthandel. Med mer än 25 års erfarenhet av lantbruksbranschen har sortimentet formats till vad det är idag – produkter som klarar lantbrukets hårda krav på funktion och kvalitet.

 

Bläddra i nordpostkatalogen online på granngården.se

 

Beställ hem Nordpost-katalogen

Fyll i dina adressuppgfter nedan och klicka beställ så skickas senaste Nordpost-katalogen hem till dig kostnadsfritt. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771 - 222 444 eller maila till info@granngarden.se

Välj kataloger