kunskapsforum-granngarden-banner-hero.png

Vi vill dela med oss av vår kunskap

Vi på Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration för dig som vill leva ett jordnära liv. I vårt kunskapsforum delar vi med oss av produktguider, kunskapsfilmer och tips och goda råd i allt från hur du sätter stängsel på bäst sätt till hur du får den grönaste gräsmattan.

Låt dig inspireras med oss på Granngården!

gronaste-grasmattan-granngarden-560x315.png

Grönaste gräsmattan

När våren och sommaren är på ingång är jakten på den grönaste gräsmattan åter igång. Vi ger dig tips om hur du får grannskapets grönaste gräsmatta med 8 enkla skötseltips!

Till tipsen  >

Kunskapsfilmer

Vi på Granngården vill inspirera och underlätta för dig som vill leva det jordnära livet. Just därför har vi tagit fram någta korta kunskapsfilmer och skolor som ger dig tips och råd i vardagen! 

Alla kunskapsfilmer >

 

Produktguider

Granngårdens smarta produktguider är fyllda av tips, råd och inspiration i allt som hör det jordnära livet till. Lär dig om allt från hur du stängslar rätt eller hur bäst tar hand om småfåglarna i din trädgård. I våra produktguider finns tips om bra produkter vill varje ändamål och såklart råd om hur du bäst använder dem!

Allt om gasolgrill, kolgrill, klotgrill, grilltillbehör och mycket mer i grillguiden på granngården.se
Granngårdens maskinguide lär dig allt om gräsklippare, grästrimmer, röjsåg och häcksax. Läs mer online på granngarden.se
Lär dig allt om jord i jordguiden på granngården.se
Lär dig allt om stängsel och stolpar i stängselguiden på granngården.se
Läs Granngårdens växtguide och lär dig om olika växter och hur du bäst tas hand om dom!
Lär dig allt om hästfoder i hästfoderguiden på granngården.se
Granngårdens vildfågelguide och guide till småfåglar, fågelmat, fågelmatare, fågelbord, fågelholk som du kan köpa online på granngården.se
Se Granngårdens hönsguide när du ska skaffa höns eller köpa produkter för dina höns.