Medlemskap

På Granngården drivs vi av idén att erbjuda rejäla produkter till bra priser. Därför är vi glada att vår kundklubb har blivit något av en succé. Nu är vi över 900 000 medlemmar som alla kan ta del av extra förmånliga erbjudanden.

  • Gratis medlemskap
  • Poäng och bonus på alla dina köp
  • Vid 1500 poäng får du vårt populära magasin Grannliv
  • Utvalda klubberbjudanden och medlemsrabatter
  • Kortlöst – snabbt och enkelt
  • Först med det senaste! Få klubberbjudanden, inspiration och inbjudan till aktiviteter när du lämnat din e-postadress.

    Klicka på länken för att bli medlem
     

Bli medlem?

För att bli medlem i Granngårdens kundklubb måste du först godkänna våra klubbregler. Läs noga igenom reglerna innan du går vidare genom att klicka på länken nedan.

Säljföretag: Granngården AB

Användning
Medlemskap i Granngårdens kundklubb medges endast till personer som är över 16 år och ansluts i egenskap av privatperson. För att erhålla bonus från kundklubben måste personnummer alltid anges i kassan vid köp.

Avgifter
Medlemskapet i Granngårdens kundklubb är kostnadsfritt.

Bonus
Inköp av de varor som Granngården har fastställt är bonusgrundande. Varor som icke är bonusgrundande är produkter inom lantbruksgödsel, bekämpningsmedel för lantbruk, nät, säck och folie, ensilage samt bensin. För en komplett lista över icke bonusgrundande produkter, kontakta kundtjänst. Tjänster, frakter, presentkort, lotter och liknande är inte bonusgrundande. De samlade inköpen på huvud- och eventuellt familjemedlem ger en gemensam bonus men tillfaller huvudmedlemmen.
En (1) kr ger en (1) poäng. Aviseringen sker f n 4 gånger om året men kan komma att ändras. Gällande poängsaldo vid avisering avgör vilken/vilka valörer på bonuscheckar som används. Giltighetstid för checken är f n ett (1) år från utskriftsdatum. Den kan endast användas hos säljföretag anslutna till systemet. Bonuschecken kan varken helt eller delvis lösas mot kontanter. För varje 1500 poäng erhålles en bonuscheck om 30 kr.

Medlemmens ansvar
Medlemskapet är personligt och får ej överlåtas. Medlemskapet och klubbförmåner gäller enbart vid inköp till eget hushåll.

Ändring av villkoren
Granngården kan ändra avgifter och andra villkor om det motiveras av kostnadsläge eller myndighets åtgärder. Medlem meddelas eventuella förändringar senast en (1) månad innan de träder i kraft.

Giltighetstid
Avtalet gäller tillsvidare eller tills den ena parten säger upp det. Uppsägningstiden är då en (1) månad. Medlem har rätt att begränsa medlemskapets giltighetstid. Granngården förbehåller sig rätten att i händelse av missbruk spärra medlemskapet. För att säga upp medlemskapet skriver man till Granngårdens kundtjänst.

Personuppgifter
Granngården följer Personuppgiftslagen (PUL) och har en personuppgiftsansvarig. Som medlem medger du att dina personuppgifter inklusive personnummer registreras och lagras hos Granngården. Personnummer registreras och lagras endast för inhämtning av adressuppgifter och av identifieringsskäl och kommer inte att användas för andra ändamål. Du samtycker också till att Granngården registrerar och lagrar information om vilka varor du köpt hos oss för att kunna skicka riktade erbjudande till dig om våra produkter. Uppgifterna om inköp lagras inte längre än 24 månader efter att du senast köpte en vara hos oss. Om du inte önskar att få erbjudanden enligt ovan ska vår kundtjänst kontaktas med begäran om att kunduppgifterna inte används för riktade erbjudande. Som medlem är du införstådd med och samtycker till att reklam- och informationsutskick från Granngården av det slag som ovan anges sker via post eller elektroniskt medium (SMS och/eller e-post). Som medlem är du också införstådd med att de uppgifter du lämnar till oss används som underlag för analyser och statistik.

Genom ditt medlemskap samtycker du till att Granngården använder dina uppgifter för våra marknadsförings- och informationsåtgärder, samt att vi lämnar ut dina adressuppgifter till våra samarbetspartners (d v s företag vars produkter och tjänster vi tillhandahåller i våra butiker från tid till annan) för sådana åtgärder. Detta sker restriktivt och endast när vi tror att du kan ha intresse av samarbetspartnerns erbjudande.

Dina personuppgifter kommer i övrigt inte att säljas eller överföras till någon utanför Granngården, förutom för behandling för Granngårdens räkning, te.x tryckning eller distribution. Varje sådan överföring sker enligt avtal om sekretessåtagande.

Du har enligt personaluppgiftslagen möjlighet att utan kostnad en gång per kalenderår få information om vår behandling av dina uppgifter.

Granngårdens ansvar
Granngården är inte ansvarig för skada som beror på lagbud, myndighets åtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott eller annan liknande omständighet.

Upplysningar
Din lokala Granngården-butik kan berätta mer om kundklubben. Vår kundtjänst lämnar också information. Skriv till Granngården AB, Kundklubben, Box 8115, 200 41 Malmö. Du är även välkommen att ringa 0771 – 222 444.

Klicka på länken för att bli medlem

Klicka här för att ladda hem appen Loyo som ger dig möjlighet att ha ditt medlemskap i telefonen! Fungerar både för nya och gamla medlemmar som har smartphones.

Har du frågor går det bra att vända sig till Granngårdens kundtjänst på tel: 0771-222 444 eller via e-post:info@granngarden.se
Kundtjänst öppettider: måndag-torsdag kl 09:00-17:00, fredag kl 09:00-16.00.
Grannliv bloggen

Välkommen till Granngårdens blogg! Här hittar du inspiration, tips och nyheter om allt kring livet på gården. Plus tävlingar och dagsaktuella händelser.
• Aktuella reportage
• Erbjudanden
• Gästbloggare
• Djur & trädgård
• Läsarnas egna bidrag

 


Grannliv tidningen

Grannliv är Granngårdens magasin för dig som gillar livet på landet. Här samlar vi inspiration, kunskap och produkter för alla som vill leva lite närmare sitt ursprung. Som klubbmedlem hos oss får du magasinet hemskickat i pappersform fyra gånger per år de gånger du får din bonusutbetalning. Du kan även läsa den online nedan. God läsning!

Till ett självkostnadspris av 100 kr kan du teckna en prenumeration som ger dig fyra nummer av Grannliv. Sätt in beloppet på bankgiro 698-8588. Var noga med att ange personnummer, namn, adress och gärna mejladress vid inbetalningen. De gånger du når upp till bonusnivå får du tidningen utan extra kostnad. Din prenumeration skjuts då fram. Vid frågor skriv till grannliv@chiffer.se.

I vårt arkiv hittar du alla tidigare nummer av Grannliv, till arkivet.

Nr 4 - 2014

Nr 4 - 2014

Pia Johansson - djur har alltid något att lära oss!

Nr 3 - 2014

Nr 3 - 2014

Morgan Alling - om lyckan att växa med sin egen trädgård. 

Nr 2 - 2014

Nr 2 - 2014

Suzanne Reuter - Jag har hittat mitt drömliv i skärgården!


Vinnare tävlingar

Vinnare Grannliv

Vinnare - Flatwallet

Vinnare - Mejlkampanj Ulricehamn

Företagare

Företagare - Avtalskund


Medlemskort i mobilen

Granngårdens kundklubb finns nu digitalt i Flatwallet - en app som låter dig samla dina medlemskort till dina kundklubbar direkt i mobilen.

Du får alla dina erbjudanden direkt i appen och via appen registrerar du enkelt dina inköp via att visa upp en streckkod som appen skapar.

Ladda ner Flatwallet på App Store eller Google Play och ta del av ditt första erbjudande direkt! Läs mer om Flatwallet