Förstoring av bild

Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer

Art nr: 1250409
Mosquito Magnet

Ny modell för 2016! Myggfångaren Pioneer är lämplig för trädgårdar och uteplatser med normalstora myggproblem. Anslut myggmaskinen till gasolflaska (rek 10 kg) samt till elnät (230V).

6995 :-
(5596 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-03-25 07:27

Egenskaper för Mosquito Magnet Pioneer
Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer är en helt ny modell 2016 från Mosquito Magnet. Pioneer passar på platser med normalstora myggproblem. Jämfört med tidigare instegsmodeller är myggdödare Pioneer en effektivare produkt och då framförallt mot knott. Oberoende tester visar att Mosquito Magnet närmast kan eliminera mygg, knott och andra blodsugande insekter från stora områden. Myggfångaren är både ljud och doftlös. Den är också väderbeständig vilket gör att den kan stå ute i regn.

Mosquito-fällorna börjar fånga myggor, knott och andra blodsugande insekter direkt efter start. Märkbart resultat redan första veckan. Efter 4 till 6 veckor är det i det närmaste fritt från blodsugande insekter inom maskinens arbetsområde. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Enkel att använda år efter år. Octenolparfymen är nödvändig för att maskinen ska fungera effektivt. En tablett är inkluderad i maskinen och räcker i en månad. Octenol säljs separat i 3-pack. Gasolförbrukningen till Mosquito Magnet är ca en tub PK10 eller P11 per månad. För optimal effekt bör du rengöra med en rengöringspatron vid varje byte tankbyte.

Fördelar 
Miljövänlig, eftersom inga bekämpningsmedel eller giftiga kemikalier används för att döda insekterna. Ger ett ljudlöst och luktfritt skydd mot mygg och knott. Verkar hela säsongen i motsats till andra metoder med spray och myggstift. Påverkar inte andra insekter som humlor, bin och fjärilar och inte heller fåglar eller andra djur. Säker att använda i närheten av barn och vuxna.

Hur fungerar Mosquito Magnet? 
1. Lockar. Maskinen omvandlar gasol till koldioxid genom en patenterad katalytisk process. En luktfri och färglös plym av koldioxid, som är en naturlig del av vår utandningsluft, sprids kontinuerligt i arbetsområdet. Mygg och knott upplever detta som utandningsluft från en varmblodig varelse och lockas på så sätt till maskinen och därmed bort ifrån dig och din familj.
2. Fångar. När myggen och knotten väl lockas till maskinen genom koldioxiden känner de doften av ett parfymämne som efterliknar människans naturliga doft. Doften kan inte uppfattas av människor. Då myggen och knotten kommer tillräckligt nära sugs de slutligen in i en nätpåse med hjälp av en patenterad vakuumteknik. 
3. Kontrollerar. Genom att fånga honorna bryter maskinen myggornas och knottens fortplantningscykel och därigenom minskas populationen dramatiskt inom det område där Mosquito Magnet används.

Ansluts till elnät (230V). Enkel att montera och sköta. Arbetsområde: 4000 m².

OBS! gasolbehållare ingår ej.

Andra tittade även på
Andra köpte också