Förstoring av bild

Mus- & Råttfritt Duopack 200-80 + 30

Art nr: 1199453
Silverline
0 (0)

Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency hålls möss och råttor borta. Särskilt anpassade ljudfrekvenser håller djuren borta genom att störa och stressa dem, och få dem att söka sig därifrån.

595 :-
(476 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-08-17 11:02

Egenskaper för Mus- & Råttfritt Duopack 200-80 + 30
Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency hålls möss och råttor borta. Särskilt anpassade ljudfrekvenser håller djuren borta genom att störa och stressa dem, och få dem att söka sig därifrån. Ljudet påverkar inte husdjur (undantaget tamgnagare) eller människor och skapar inte resistens hos de avsedda djuren.

Mus- & Råttfritt 200-80 är en kraftfull basenhet där ljudet täcker en rumsyta på upp till 80 m2. Den elektromagnetiska pulseringen kompletterar ultraljudets effekt och syftar till att få gnagarna att inte utnyttja kabeldragningar som springvägar. Sätts direkt i vägguttaget i utrymmen där elnätet är konstant belastat via andra elektriska enheter.

Den mindre enheten, Mus- & Råttfritt 30, används med fördel på till exempel ovanvåningen, källaren eller vinden. Täcker med ljudeffekt en rumsyta på upp till 30 m2.

Andra tittade även på
Andra köpte också