Förstoring av bild

Loppspray Flea-X, 400 ml

Art nr: 1250307

Flea-X är en effektiv loppspray som bekämpar loppor i alla deras levnadsstadier och i alla omgivningar - helt utan att använda pesticider och utan risk för resistens. Flea-X kan användas överallt i hemmet, i bilen, i campingvagnen eller där lopporna befinner sig. 

149 :-
(119,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-12-10 07:06

Egenskaper för Loppspray Flea-X 400 ml

  • Kan användas överallt i hemmet, i bilen, i campingvagnen och på nästan alla ytor. 
  • Flea-X sprider inga obehagliga lukter eller pesticider, vilket gör att människor och djur kan röra sig fritt där sprayen har använts, även direkt efter behandling. 
  • Flea-X är baserat på organiskt silikon, vilket gör den ofarlig för människor och husdjur. 
  • Flea-X bekämpar lopporna mekaniskt, det vill säga att loppor som fångas i silikonen, inte kan röra på sig. Därmed kan de inte spridas vidare.

Bruksanvisning
Flea-X används mot loppor i omgivningarna. Loppor kommer oftast in i hemmet genom husdjur och befinner sig som regel på samma områden som husdjuren. Man kan särskilt hitta dem i mattlugg, i sprickor och springor i golv och möbler. Använd sprayen där lopporna befinner sig. Fokusera behandlingen på områden så som till exempel hundens sovplats, mattor och soffor. 

Behandla med Flea-X vid misstanke om loppor, eller där det konstaterats att det finns loppor. En behandling kan ha effekt i upp till 3 veckor och upprepas vid behov. 

  • Flea-X får bara användas till att bekämpa katt- och hundloppor på det drabbade området. 
  • Undvik att produkten kommer i kontakt med ögonen. Om Flea-X kommer i kontakt med ögonen, skölj noga med rikligt med vatten. Uppsök läkare i händelse av bestående obehag. 
  • Flea-X förvaras separat från mat och dryck. 

Andra tittade även på
Andra köpte också

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.