Förstoring av bild

Viltskydd mot klövdjur Trico, 10 l

Art nr: 1240202
Trico Garden
0 (0)

Ett vattenresistent viltskyddsmedel som skyddar skogsplantor effektivt och miljövänligt. Hjälper till att hålla planteringen fri från viltdjur, medlet har stark bortstötande och långvarig effekt på betande vilt. 

1595 :-
(1276 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-08-20 07:36

Egenskaper för Trico Viltskyddsmedel
Trico har god och långvarig bortstötande effekt mot rådjur, älg och hjort. Viltskyddsmedelet kan användas på gran, tall, lärk, björk och andra lövträd. Behandlingen sker utan spädning under hela säsongen, dock ingen behandling under och några timmar inför regn- och frostrisk. Trico är vattenresistent då den torkat. Produkten innehåller vit märkfärg som ofast finns kvar på plantan under en hel säsong. 

Trico är en naturlig produkt som är mild mot plantan, den repellerande substansen består av fårfetter. De repellerande luktämnena aktiveras både av temperatur och UV-ljus. Trico är lätt att använda – utrustningen rengörs med diskmedel och vatten. Applicering kan ske med ryggspruta eller annan sprututrustning. Toppen på plantan behandlas, men plantan i övrigt behöver inte sprutas.

OBS! Det är viktigt att röra om medlet omsorgsfullt. 

Åtgång
Dosen är beroende av plantans storlek samt viltförekomsten. Rekommenderad dos är 4 ml per planta. Om plantorna är små och man har en god sprututrustning kan dosen minskas till 3 ml. Vid behandling av större plantor och träd ökas dosen. Normal åtgång är 7-10 liter per hektar.

Hållbarhet
Produkten håller ett år. Vid öppnad förpackning kan produkten förvaras till nästa säsong om ingen smuts har kommit in.

Säkerhetsdatabladet hittar du här!

Andra köpte också