Förstoring av bild

Trimmerhuvud Stihl AutoCut C 6-2

Art nr: 1260867
Stihl

Ett 2-trådigt trimmerhuvud med halvautomatisk trådmatning. Perfekt både till finputsning längs med staket, rabatter, gångar och till att ta hela ytor. Arbetar mycket snabbt och effektivt. 

Nyhet
175 :-
(140 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Endast i butik

Lagerstatus

Webblager
Ej i lager
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-10-24 12:19

Jobba med Stihl!
Stihl tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och är ett av världens mest köpta varumärke inom skog och trädgårdsmaskiner. Vi är därför stolta över att nu kunna erbjuda Stihls produkter i våra butiker. Med dess innovativa lösningar och höga kvalitet är vi säkra på att oavsett om du är hobby- eller proffsbrukare av maskiner kommer du att hitta det du söker hos oss.
 

Egenskaper för Trimmerhuvud Stihl AutoCut C 6-2

Trådlängden justeras genom att trimmerhuvudets översida knackas mot marken under drift. Ett gräs- eller stänkskydd måste användas med alla trimmerhuvud.

På AutoCut C går det väldigt lätt och snabbt att byta trimmertråd. Trimmerhuvudet behöver inte öppnas för trådbytet, och inte heller behöver trådar av samma längd förberedas.

Passar till FSA 90, FSE 52, FS 55 – FS 240 och FS 310 – FS 490 C-EM.

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.