Förstoring av bild

Högtryckstvätt Kärcher K5 Full Control Flex

Art nr: 1261325
Kärcher

En högtryckstvätt från Kärcher med tryckindikator på spolhandtaget – för rätt tryck på alla ytor - och en ytkapacitet på 40 m² per timme. K5 Full Control Flex är utrustad med en extra smidig och flexibel slang och är perfekt för regelbunden användning på måttliga smutsmängder.

Nyhet
3495 :- 3795 :-
(2796 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2017-05-01
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-04-24 15:33

Egenskaper för Högtryckstvätt Kärcher K5 Full Control Flex
K5 Full Control Flex är en högtryckstvätt perfekt för regelbunden tvätt av medelstora till stora ytor med normalt till hårt sittande smuts. Med Full Control högtryckstvättar från Kärcher hittar du enkelt rätt tryck för varje rengöringsbehov. Tre olika trycknivåer och en för rengöringsmedel ger den rätta inställningen för varje yta som skall rengöras. Trycket regleras genom att vrida Vario Power-spolröret tills det önskade trycket visas på LED-displayen. Du kan enkelt växla läge mellan högtryck och rengöringsmedel utan att byta spolrör.

Kärchers vattenkylda motorer ger en hög prestanda och tystare gång. Högtryckstvätten levereras med en 8 meter lång högtrycksslang, ett Vario Power Jet-munstycke med steglös tryckreglering och ett Roto Jet-munstycke med roterande riktad stråle för borttagning av hårt sittande smuts. Högtryckstvätt K5 Full Control Flex är dessutom utrustad med en ny smidig och flexibel slang. Flexslangen är mycket lättare att dra ut och rulla ihop och behåller sin smidighet även när det är lite kallare och den trasslar sig inte så lätt.

Tack vare det justerbara teleskophandtaget kan du lätt flytta runt högtryckstvätten och handtaget är helt infällbart för smidig förvaring. K5 Full Control Flex är enkel att montera och den stora bottenplattan med bärhandtag ger maximal stabilitet.

  • Spolhandtag G 145 Q Full Control med LCD-display för full kontroll över inställningarna
  • Två spolrör – rätt inställning för varje uppgift
  • Vattenkyld motor – överlägsen prestanda, tystare gång
  • 8 m högtrycksslang  
  • Extra smidig och flexibel slang
  • Start- och stoppautomatik
  • Integrerat finmaskigt vattenfilter
  • Plug’n’Clean – enkel användning av rengöringsmedel

Teknisk data
Tryck: max 20-145 bar
Vattenkapacitet: 500 liter/tim
Motoreffekt: 2,1 kW
Max. matarvattenteperatur: 40 °C
Ytkapacitet: ca 40 m²/tim
Mått (L x B x H) 397 x 305 x 584 mm
Vikt: 12,7 kg

Andra köpte också