Förstoring av bild

Keramisk Grill Big Landmann

Art nr: 1260023
Landmann
0 (0)

Big Landmann är en grill för den ambitiösa kolgrillsälskaren. En massiv lyxmodell som kombinerar keramisk ugn med grill.

7996 :- 9995 :-
(6 396,80 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 4-10 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-06-28 07:22

Egenskaper för keramisk grill Big Landmann
I tusentals år har keramiska ugnar använts i Asien vid matlagning. De traditionella japanska ugnarna kallas “mushikamado”. I mitten av 1900-talet vidareutvecklade amerikanarna dessa ugnar då de kombinerade det bästa av två världar - keramisk ugn med grill. De mångsidiga så kallade “Kamado-grillarna" såg dagens ljus. Själva ordet kamado är japanska för ugn.

Otrolig värmeisolering
Denna grilltyp har en exceptionell isolering och värmehållning vilket gör att det krävs mindre luft och kol. Fukten hålls kvar i grillen vilket ger ett saftigt resultat. Utmärkt grill för slow cook.

Mycket tät
Då grillen är mycket tät är den dessutom lämplig för rökning. Rökspån, chunks eller mindre vedbitar placeras uppe på kolet för rök.

Grillen kan användas för direktgrillning där maten lagas direkt över glödbädden. Men även för indirekt grillning om man kompletterar med en deflector plate, en så kallad värmesköld. Köper man till en pizza- & baksten så kan man tillaga pizza eller bröd i grillen.

Vitk: 132 kg
Gallrets diameter: 
47,5 cm

Andra tittade även på