Förstoring av bild

Gräsgödsel Granngården Mossa, 20 kg

Art nr: 1260000
Granngården
Gräsgödsel mossa är ett organiskt baserat långtidsverkande gräsgödsel med järnsulfat. Används med fördel i gräsmattor med mossa.
499 :-
(399,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2017-02-26 07:13

Egenskaper för Gräsgödsel Granngården Mossa, 20 kg
Gräsgödsel mossa är ett organiskt baserat långtidsverkande gräsgödsel med järnsulfat. Används med fördel i gräsmattor med mossa. Den långtidsverkande effekten ger friskt och starkt gräs som står emot såväl slitage som vinterns påverkan. Kan användas vår, sommar och höst beroende på gräsmattans skick.

En grön, tät och slitstark gräsmatta utan mossa uppnås bäst genom att använda Gräsgödsel Mossa minst tre gånger under växtsäsongen. Ett organiskt baserat gödsel gör att näringen utsöndras långsamt så att gräset får rätt mängd näring (NPK) under sin tillväxt. På så sätt håller sig gräset friskt och starkt för att klara av såväl slitage som vinter. För att stärka gräset och förebygga uppkomsten av mossa behövs en jämn giva av Gräsgödsel Mossa under hela säsongen.

NPK 10-2-5+12% järnsulfat.

Säkerhetsdatablad