Förstoring av bild

Stallpellets SCA, 60 x 14 kg (Hemleverans)

Art nr: 1199108
Bionorr

SCA Stallpellets är perfekt att använda som ströbädd för hästar. Tillverkad av sågspån från svensk tall och gran. Pelletsen är godkänd för Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra miljöval. 

Produkten säljs endast pallvis och minsta orderkvantitet är på 2 pallar á 60 säckar/pall. Fri leverans i hela Sverige där även lossning ingår.

Pris per pall vid hemleverans:

2475 :-
(1980 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
För beställning ring 0771 - 222 444

Lagerstatus

Webblager
Beställningsvara
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2016-12-03 07:08

Egenskaper för SCA Stallpellets 14 kg
SCA Stallpellets består av en anpassad spånblandning av enbart gran och tall. Pelletsen är tillverkad med mjukare presstryck för att få fram de optimala egenskaperna för stallpellets.

Stallpelletsen ska vattnas innan användning. Efter vattningen sväller pelletsen, vilket medför att mängden ökar 3-4 gånger. Därefter faller den isär vilket ger en ljus och fräsch spånbädd. 

Första gången du lägger en spånbädd åtgår det ca. 6-8 säckar 14 kg till en box på ca. 10 m3
Ca. 8-10 liter vatten rekommenderas per säck. Den största åtgången i material och tid blir alltså vid iordningställandet av boxen. Därefter fyller man på med pellets efter behov och då väljer du själv om du behöver tillsätta vatten. 

En säck stallpellets SCA i veckan motsvarar ungefär en spånbal i veckan. Fördelar med stallpellets är att den är lättmockad, dammfri (efter vattning) och att det är en naturprodukt utan tillsatser. 

OBS! Stallpelletsen levereras fraktfritt över hela landet. Lossning ingår. Pelletsen kan däremot inte levereras till Gotland, utan där endast köpas via Granngårdens butiker. 

Andra tittade även på
Andra köpte också

Handla online på granngården.se. Fri frakt över 500 kr beställning, 30 dagar öppet köp och fria returer till butiker.